Credit fara garantii

Pentru Firme si Persoane Fizice

Ce acte ai nevoie?

Firme

Ultimele două solduri contabile anuale însoțite de solduri și încasări aferente
Raportul final de audit trimestrial finalizat
Document de declarație fiscală
Aviz juridic-constitutiv privind subscrierea împrumutului
Documente pentru garanția provisa, dacă împrumutul este garantat cu o garanție

Persone Fizice

Tipăriți, completați și semnați acordul ANAF, cererea preliminară de credit și acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

IMPORTANT

Banii necesari sunt accesibili oricand (in limita sumei aprobate)
Gestionați cu calm cheltuielile curente ale companiei dvs
Poti face mici investitii precum: renovarea spatiului de productie, achizitionarea unui utilaj sau a unui mijloc de transport
Plătești la timp salarii, furnizori sau chiar taxe către stat
Refinanțați împrumuturile contractate cu alte bănci

Top Oferte Credit fara garantii

Provident

provident.ro

Promotia Vivacredit

vivacredit.ro

Oferta Credius

credius.ro

Horacredit

horacredit.ro/

Ferratumbank

ferratumbank.ro%20

Creditfix

creditfix.ro

Creditprime

creditprime.ro

Oceancredit

oferta.oceancredit.ro

George de la BCR

george.bcr.ro

filbo

filbo.ro%20

Bani pentru capital de lucru sau investiții

Vă ajută atunci când aveți plăți urgente de făcut. Fie că ai nevoie de bani rapid pentru a plăti furnizorii, salarii sau chiar pentru investiții mici în afacerea ta. Iar vestea bună este că nici nu trebuie să justificați unde se duc banii.

Deci, la ce vă folosește un împrumut rapid?

Capital de rulaj pentru afacerile de zi cu zi (plăți furnizorilor, salarii sau datorii la bugetul de stat)
mInvestiții mici (achiziționarea de echipamente, renovarea spațiilor etc.)

Credite IMM Pentru investitii

Dacă v-ați reluat activitatea de cel puțin o lună, puteți solicita un împrumut. În aceste condiții, solicitați finanțare direct pe site-ul BT Mic sau la orice agenție BT sau BT Mic. Cu ajutorul lui Raul de la BT, poți face foarte rapid o simulare de credit și apoi să aplici pentru un împrumut direct pe site. Indiferent dacă ești sau nu client BT, poți semna electronic toate documentele necesare pentru evaluare și rezolvi online tot ce ține de cerere.

Credite de afaceri negarantate și carduri de credit de afaceri fără garanții

Sunt disponibile împrumuturi de afaceri negarantate și carduri de credit de afaceri fără garanții personale. Aceste tipuri de împrumuturi sunt grozave dacă nu doriți să vă puneți în pericol bunurile personale în caz de insolvență. Cu toate acestea, vin cu taxe și tarife mai mari. Iată cum puteți găsi un creditor care vă va acorda credit fără o garanție personală.

Carduri de credit de afaceri fără garanție personală

Cardurile de credit pentru afaceri fără garanție personală sunt disponibile pentru companiile care nu pot îndeplini cerințele privind cardurile de credit ale majorității cardurilor personale. Acest tip de card este conceput special pentru utilizare în afaceri și nu va raporta birourilor de credit pentru consumatori. Unele dintre cele mai bune opțiuni pot fi aplicate online, în timp ce altele necesită o cerere pe hârtie.

În timp ce cărțile de credit de afaceri fără garanție personală nu raportează birourilor personale de credit, ele vă pot afecta creditul personal în cazul în care ați încasat. De aceea, este important să vă asigurați că vă plătiți soldul în fiecare lună, deoarece acest lucru va reduce presiunea asupra ratingului dvs. de credit personal. În plus, un sold mare pe o carte de vizită se poate adăuga la utilizarea totală a creditului, ceea ce vă poate afecta creditul personal.

Credite de afaceri negarantate fără garanții personale

Împrumuturile de afaceri negarantate sunt disponibile pentru companiile care nu au garanții personale. Aceste împrumuturi sunt disponibile de la o varietate de creditori, dar tind să fie mai scumpe decât alte forme de finanțare. Merită să faceți câteva cercetări înainte de a aplica pentru un împrumut negarantat și de a vă asigura că sunteți eligibil. De asemenea, este important să înțelegeți termenii și condițiile contractului de împrumut.

Spre deosebire de împrumuturile de afaceri garantate, împrumuturile de afaceri negarantate nu necesită evaluări și au procese de aprobare mai rapide. Cu toate acestea, creditorii percep de obicei dobânzi mai mari pentru acest tip de finanțare, variind de la cinci la optzeci la sută. Fie că sunteți în căutarea unui împrumut pentru afaceri mici sau a unei sume mari de finanțare pentru afacerea dvs. existentă, este important să găsiți un creditor în care să aveți încredere. Verificați ofertele de mai sus. De asemenea, nu uitați să fiți atenți la escrocii online, care au adesea site-uri cu aspect credibil.

Obținerea unui împrumut de afaceri de la o bancă tradițională poate fi dificilă, dar nu este imposibil. Mulți creditori online sunt specializați în împrumuturi de afaceri negarantate, iar ratele lor de aprobare sunt mai mari decât cele ale creditorilor convenționali. De fapt, unele companii și-au primit fondurile în doar 24 de ore.

Împrumuturile de afaceri negarantate fără garanții

Împrumuturile de afaceri negarantate fără garanții personale vin cu o serie de riscuri. Una dintre ele este că activele tale personale sunt în pericol dacă afacerea ta nu efectuează rambursări. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că sunteți capabil financiar să efectuați plăți la timp.

Găsirea unui creditor care nu necesită o garanție personală
O garanție personală este un acord încheiat de o persoană pentru a rambursa un împrumut de la o afacere. Persoana fizică este de acord să ramburseze întreaga datorie, inclusiv taxele legale, dacă afacerea nu efectuează plăți. Există diferite tipuri de garanții personale, inclusiv garanții personale nelimitate și garanții personale limitate.

O garanție personală este un acord între dumneavoastră și un împrumutător care poate fi executat ca orice alt document legal. Cu toate acestea, limba în care semnați documentul poate afecta cât de ușor îl va aplica creditorul. Dacă creditorul a redactat-o ​​singur, probabil că a inclus limbajul standard.

Obținerea unui împrumut de afaceri fără o garanție personală este posibilă dacă sunteți pregătit să îndepliniți anumite cerințe. Deși procesul de solicitare a unui împrumut poate dura ceva timp, va merita pe termen lung. Multe cărți de credit de afaceri sunt disponibile pentru debitori fără garanții personale.

O garanție personală este adesea folosită pentru întreprinderile mici care au un istoric de credit slab. Prin semnarea unei garanții personale, vei crește șansele de aprobare ale afacerii tale. Dezavantajul este că activele tale personale vor fi în pericol dacă afacerea nu își face plățile. Dacă afacerea eșuează, creditorul vă poate confisca bunurile personale pentru a-și recupera banii.

Cum functioneaza pentru persoane fizice?

Completați datele din aplicația ONLINE sau lăsați-ne un mesaj. Veți fi contactat de un consilier în termen de 24 de ore.

Dacă cererea dvs. de credit este aprobată, vă vom aștepta la sediul nostru pentru a semna Contractul de credit sau veți semna Contractul de credit ghidat telefonic de un Consilier.

În funcție de opțiunea dvs., banii vor fi transferați într-un cont bancar sau îi veți încasa în numerar.

Întârzieri menționate la biroul de credit?

Întârzierile sunt acceptate la biroul de credit!

Acest lucru este valabil și pentru persoanele în vârstă?

Susținem seniorii, motiv pentru care produsele noastre sunt accesibile și acestora.

Este un proces rapid

Aplică pentru credit și vei avea banii în 24 de ore.

Beneficiezi de preturi fixe

Rate fixe, in RON, pentru a nu fi afectate de cresterea valutelor.